Categories
Nyheter

2014-05-01

Vår nyhetssida vilar tills vidare.

Det betyder dock inte att det inte händer något! Tvärtom! Sammanfattar här bara något av det som händer:

Flera barn har börjat under våren, så pass att det öppnats och fyllts en till avdelning för små barn. När detta skrivs kan man få vänta några månader innan det finns plats i småbarnsgrupp, och även storbarnsgruppen närmar sig fulltecknad. På övervåningen finns nu två avdelningar: Tussilagon och Gullvivan med vardera max 5 barn. Storbarnsgruppen på nedervåningen har fått namnet Blåsippan. Även på personalsidan fylls det på efterhand. Se personalsidan för att se vilka som tillhör den fasta personalen.

Barnen stortrivs, leker, växer och utvecklas. Betyder då detta att allt är frid och fröjd? Nja, vad gäller verksamheten ja, men det vore tacksamt om stiftelsen, som äger huset, kunde få mer intäkter så att inte så stor andel behövde gå till räntor och amorteringar.  Om ni vill bidra ekonomiskt eller med engagemang för att hitta finansiering så kan ni gå in på stiftelsens hemsida viljans.se för mer information.

Kika gärna på tidigare inlägg! Många av aktiviteterna är årligen återkommande! Nu rustar vi för denna termins arbetsdag till helgen, något som brukar vara väldigt uppskattat! 🙂