Categories
Nyheter

Grattis Amanda!

Nu firar Amanda 1-årsdag av att ha gått över i egen regi!

Stora gratulationer till ett år som gått fantastiskt bra! Över förväntan faktiskt, tack vare gemensamma insatser och engagemang och så en hel del flyt också ;-). Särskilt tack till vår föreståndare Christhild som verkligen gör allt för att förskolan ska vara en plats för alla, oavsett tid och ork. Vi känner oss alla behövda och välkomna! Det inspirerar!

Vi har som sagt haft ett bra år när vi kunnat samla lite i ladorna för de husinvesteringar m.m. som komma skall. Vi tackar även de barn som nu går vidare till skolvärlden och önskar dem all lycka till! Sen välkomnar vi även de som börjar under vårt andra år till en fantastisk miljö där barnen få leka och utvecklas i sin egen takt…

Nu längtas det härhemma till att semestern äntligen ska ta slut! 🙂

/Daniel C